Întrebări frecvente - Înainte de curs

Cine poate să participe la curs?
Aproape oricine poate participa la curs, indiferent de studiile anterioare. Cele mai importante abilități sunt, în acest caz, motivația și ambiția personală. Nu trebuie să știi fundamentele programării în avans. Cursurile sunt gândite chiar și pentru cei care nu au avut nicio legătură cu programarea până acum.
Ce curs ar trebui să aleg?
Dacă ai vreun dubiu în privința cursului potrivit pentru tine, atunci caută mai multe informații despre limbajul de programare respectiv și vizitează câteva site-uri cu probleme și exerciții gratuite, plus soluții explicate pentru limbajul pe care intenționezi să îl studiezi. Așa poți descoperi dacă ți se potrivește sau nu înainte de a te înscrie la un curs de programare Coders Lab.
Ce trebuie să fac ca să mă înscriu la curs?
Dacă te-ai hotărât că vrei să participi la un anumit curs, scrie-ne sau sună-ne. Îți vom răspunde la toate întrebările tale. Aici găsești toate numerele și adresele noastre de contact.
Când ar trebui să mă înscriu la curs?
Trebuie să te înscrii la curs cu cel puțin trei săptămâni înainte de începerea acestuia. Asta deoarece fiecare participant trebuie să se pregătească în avans, studiind câteva materiale pe care noi le trimitem înainte de începerea cursului. Acest studiu de acasă este 100% necesar pentru a ține pasul cu elementele fiecărui modul din curs.
Trebuie să mă pregătesc pentru curs în vreun fel?
Da! Înainte de curs, după semnarea contractului, vei primi câteva materiale de studiu. Acestea reprezintă prima etapă a cursului. Trebuie să te asiguri că le parcurgi cu atenție înainte de începerea cursului deoarece cursanții care nu studiază în avans nu sunt, de cele mai multe ori, capabili să țină pasul cu ritmul cursului. Este, de asemenea, extrem de important să fii sigur ce curs alegi.
Cât timp durează perioada de studiu de acasă?
Studiul individual, de acasă, care trebuie făcut înainte de începerea cursului, durează, în medie, 60 de ore.
Asigurați tot echipamentul necesar pentru participarea la curs?
Nu. Te sfătuim să îți aduci propriul laptop. Nu asigurăm laptopuri sau PC-uri în cadrul cursului.
Ce specificații minime sunt necesare pentru a participa la curs?
Calculatorul tău trebuie să întrunească următoarele specificații minime:
  • Sistem de operare Windows 7 sau mai nou, MacOS sau Linux
  • Procesor Intel i5 sau AMD A10
  • Minimum 4 GB RAM (noi recomandăm de la 8GB în sus)
  • Minimum 10 GB spațiu liber pe hard disk
  • Iar pentru cursurile de Back-end / PHP trebuie instalat neapărat sistemul de operare Linux

Întrebări frecvente - Cum va decurge cursul?

Voi fi nevoit să studiez și acasă, seara sau în weekend?
Da, cursurile noastre sunt intense și solicitante. Nu e suficient să fii atent în timpul cursului. Trebuie să studiezi și acasă. Mai mult, în fiecare zi vei primi teme pe care trebuie să le rezolvi acasă, iar proiectele de la finalul fiecărui modul trebuie finalizate în weekend, înainte de începerea următorului modul.
Pot avea și alte activități în acest timp?
Cursul full-time (cu program de luni până vineri) este extrem de intens. Pe lângă orele de curs în sine, vei fi nevoit să studiezi și să lucrezi seara și în weekend. Așadar, nu recomandăm combinarea cursului cu alte studii part-time, cu ore de lucru sau alte activități.

Posibilitatea de angajare după curs

Voi deveni developer după finalizarea cursului?
După ce termini cursul cu brio, vei avea abilitățile unui junior developer și vei putea aplica pentru astfel de poziții.
Ce șanse am să mă angajez după curs?
Nu îți putem garanta că vei obține un job după finalizarea cursului. Te vom ajuta, în schimb, să îți creezi un CV atrăgător și un portofoliu cu care să aplici. Mai mult, vom simula un interviu cu tine ca să știi la ce să te aștepți. Acestea fiind zise, trebuie să știi că majoritatea absolvenților Coders Lab își găsesc de lucru la finalul cursurilor. Peste 80% dintre ei își găsesc un job în primele trei luni de la absolvire.
Cum mă veți ajuta să mă angajez la finalul cursului?
Colaborarea cu eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România, ne ajută să îți punem la dispoziție toate resursele necesare pentru a-ți găsi un loc de muncă la finalul cursului. Vei afla tot ce trebuie să știi despre piața muncii în industria de IT&C și vei primi consilierea individuală necesară ca să-ți creezi un CV atrăgător și un portofoliu, cu care să aplici la primele tale joburi.

Te-ai lămurit?

Dă-ne datele tale în formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru înscrierea la cursuri!

Discută cu un consilier acum

Sună-ne la: 0729 699 889 L-V între 09:00 și 18:00 sau scrie-ne pe WhatsApp!

Suntem aici să-ți oferim:

  • Suport în alegerea celui mai potrivit curs de programare pentru tine.
  • Detalii despre modul în care cursurile noastre te ajută să îți găsești un job în domeniul IT (front end, back end).
  • Răspunsuri pentru toate întrebarile tale în ceea ce privește Academia de IT CodersLab.